Neden Biz?

Birçok seçkin firma gibi sizinde bizi tercih etmek istemenizde haklı sebepleriniz var.

Çünkü Biz.. Her ihtiyaca uygun dayanıklı ve kullanışlı plastik kasalar imal ediyoruz.
Çünkü Biz.. Plastik kasa imalatlarımızda geri dönüşümlü hammadde kullanıyoruz. Kırılan veya yıpranan kasalar tekrar işlenerek ihtiyaca uygun hale getiriyoruz.
Çünkü Biz.. Yeşili seviyoruz. Bu sayde hem doğayı koruyoruz hem geleceği koruyoruz.

Üretim Aşamaları

2500 metrekare tesisimizde günlük ortalama 4000 kasa üretilmektedir. Ramazan Adıyaman Yönetimindeki şirketimizde; 5 üst düzey yönetici, 6 kontrolör, 25 üretim personelimiz ve 8 satış elemanız ile hizmet vermekteyiz.

Gravida Aliquam Makinası

Gravida Aliquam Makinasına girilen değerler ile sıcaklığın ve baskı oranının titizlikle ayarlanması gerekmektedir. Bu üretilen kasanın sağlamlık ve esneklik yapısını oluşturmaktadır.

Presleme Makinası

Buradada başka bir cihazın kullanımı gibi açıklamalar mevcuttur. Bu açıklamalar girilecektir. Buradada başka bir cihazın kullanımı gibi açıklamalar mevcuttur. Bu açıklamalar girilecektir. Buradada başka bir cihazın kullanımı gibi açıklamalar mevcuttur. Bu açıklamalar girilecektir.

Magna laoreet Makinası

Magna laoreet Makinası girilen değerler ile sıcaklığın ve baskı oranının titizlikle ayarlanması gerekmektedir. Bu üretilen kasanın sağlamlık ve esneklik yapısını oluşturmaktadır. Bu cihaz çok iyi bir cihazdır. Herkese tavsiye ederim.

Tweets

Posts

Photos

 


Arabacıoğlu Plastik Tur. Hay. Tar. Gıd. İnş. ve Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Yeşiloba Mah. 46327 Sk. Seyhan Sanayi Sitesi No:19 Seyhan / ADANA